iStock-172690136.jpg

MEER LEEFRUIMTE DANKZIJ DE ZOLDERINRICHTINGEN VAN SARTEC CONSTRUCT

Op zoek naar een specialist in zolderinrichting in Oost-Vlaanderen? Vertrouw op Sartec Construct!

DÉ OPLOSSING VOOR TE WEINIG KAMERS IN HUIS

Hebt u nood aan een logeerkamer? Verlangt u een hobbyruimte waar u zich in alle rust kunt terugtrekken? Zijn de huidige kamers een beetje te krap? In veel woningen is er een plaats die een uitweg kan bieden, namelijk de zolder. Doorgaans worden er zaken gestockeerd waar zelden naar wordt omgekeken. Misschien is het dus tijd om afstand te nemen van overbodige spullen. Die extra vierkante meters kunnen een oplossing bieden voor uw plaatsgebrek. Gebruik ze! Sartec Construct uit Wetteren helpt u er graag bij.

zolderinrichting

INRICHTING EN AFWERKING VAN ZOLDERS

Sartec Construct heeft alle competenties in huis die prima van pas komen om uw zolder een nuttige bestemming te geven. Deel ons het opzet van het hele project en uw wensen mee. Onze gespecialiseerde medewerkers weten met één blik hoe ze uw plannen optimaal kunnen realiseren. En daarbij streven wij naar een maximale creatie van ruimte én licht.

De inrichting van een zolder gaat gepaard met diverse dakwerken. Denk maar aan de isolatie van het dak, de plaatsing van Velux-ramen en eventueel de uitbouw van dakkapellen. Er komen ook altijd Gyproc-werken bij kijken. Zo werken we het plafond en de muren mooi af met Gyproc-platen. We gebruiken ze eveneens voor de zolderindeling. Gyproc is immers het materiaal bij uitstek voor de plaatsing van tussenwanden. In elk geval selecteren we steeds materialen van topkwaliteit voor het beste resultaat. Voeg daarbij onze knowhow en het is weldra aangenaam leven op zolder.

INRICHTING EN AFWERKING VAN ZOLDERS

dak- en vloerisolatie

gyproc-werken

velux-ramen en dakkapellen

plaatsing van Gyproc-wanden

huis afgewerkt met crepi
press to zoom
detail crepi buitenmuur huis
press to zoom
crepiwerken
press to zoom
huis afgewerkt met crepi van Willco Products
press to zoom
1/1

WILT U DE ZOLDER LATEN INRICHTEN ALS VOLWAARDIGE LEEFRUIMTE? SARTEC CONSTRUCT IN WETTEREN IS DE AANNEMER DIE U DAARVOOR NODIG HEBT. BEL NU VOOR INFO EN EEN GRATIS OFFERTE!