SARTEC CONSTRUCT: DAKWERKEN OM JARENLANG ZORGELOOS TE WONEN

Dakwerker nodig in Oost-Vlaanderen? Bel ons en ontvang een gratis offerte!

DAKISOLATIE VOOR PLATTE EN HELLENDE DAKEN

Dakwerken

Een moderne en energiezuinige woning kan niet zonder efficiënte dakisolatie. Dakwerker Sartec Construct is dan ook gespecialiseerd in het plaatsen van dakisolatie voor hellende en platte daken. Hoe we dat doen, dat hangt af van het type dak en het type project.

Zo kunnen we uw dak langs de binnenkant isoleren, maar ook langs de buitenkant is een mogelijkheid. Door middel van Sarking-dakisolatie creëren we een winddichte schil aan de buitenzijde van uw dakconstructie. Efficiënt én makkelijk!

platte daken door Sartec Construct

PLATTE DAKEN IN ALLE VERTROUWEN

Soms kan het simpel zijn: Sartec Construct plaatst platte daken zoals het hoort. Geen zorgen, geen gedoe – gewoon prachtig vakwerk voor uw plat dak. We hebben alle technieken en materialen onder de knie om uw plat dak op maat te vervaardigen, herstellen of renoveren. Wilt u daglicht naar binnen halen? Dan plaatsen we ook zonder probleem een lichtkoepel op maat!

PLAT DAK MET ROOFING:

De populairste dakbedekking. Geplaatst in stroken, dus met een licht zichtbare naad op het eindresultaat. Dit materiaal is inmiddels bijzonder elastisch, waardoor scheuren weinig kans krijgen.

PLAT DAK MET EPDM:

EPDM is een ontzettend elastische rubbersoort, bestand tegen uv, ozon en de guurste weersinvloeden. Met een levensduur van maar liefst 50 jaar is dit een slimme keuze. 

PLAT DAK MET RESITRIX:

Resitrix is het neusje van de zalm als het op dakbedekking aankomt. Een plat dak met Resitrix is bijzonder weerbaar, duurzaam en bestand tegen alle weertypes. Resitrix verzekert u van een dak met een uitzonderlijk lange levensduur.

IMG_20180905_155450.jpg

HELLENDE DAKEN IN ALLE VERTROUWEN

Een oerdegelijk hellend dak gaat jaren mee – zeker als het gebouwd wordt door Sartec Construct. De afwerking, die kiest u. Zelfs extra licht creëren is mogelijk, door het plaatsen van kwaliteitsvolle Velux-dakramen. Onze vakmensen beheersen de voornaamste dakbedekkingsmaterialen voor uw hellend dak:

HELLEND DAK MET LEIEN:

Mooi en met een natuurlijk uitstraling, dat zijn leien! We plaatsen zowel kunstleien als natuurleien van Eternit, de beste fabrikant op de markt.

HELLEND DAK MET PANNEN:

Vlak of gegolfd? Wat u ook kiest, u bent altijd zeker van kwaliteit. We werken immers met het duurzame materiaal van Wienerberger/Koramic.

HELLEND DAK MET TEGELPANNEN:

Kleine, veelzijdige pannen die thuis zijn op elk dak – als uw dak een minimale hellingsgraad van 35° heeft, tenminste.

WERKT U LIEVER MET ANDERE MATERIALEN?

Kiest u voor uw dak liever voor een strakke en moderne  look van zink? Dan plaatsen we met plezier én de nodige deskundigheid uw zinken dak met staande naad. Ook uw koper- en loodwerk zijn bij ons in veilige handen, net als het onderhoud van uw dak. Want ontmossen behoort ook tot onze service.

Is uw dakgoot verstop, uw schouw of dakkapel beschadigd? Dan hebben we tóch nog goed nieuws voor u: Sartec Construct voert al uw dakherstellingen uit met grote zorg – en binnen de kortst mogelijke termijn.

dakisolatie platte daken Sartec Construct
dakisolatie platte daken Sartec Construct
press to zoom
platte daken Sartec Construct
platte daken Sartec Construct
press to zoom
1/3
hellende daken Sartec Construct
hellende daken Sartec Construct
press to zoom
hellende daken Sartec Construct
hellende daken Sartec Construct
press to zoom
1/13

MEER WETEN? VRAAG SNEL UW GRATIS OFFERTE AAN BIJ SARTEC CONSTRUCT UIT WETTEREN!