Crepiwerken Oost-Vlaanderen

SARTEC CONSTRUCT VOOR CREPIWERKEN, PLEISTERWERKEN BUITENMUUR EN MUURISOLATIE

Zoekt u een aannemer voor crepiwerken in Oost-Vlaanderen? Bel Sartec Construct!

SPECIALIST IN CREPIWERKEN

Pleisterwerken uitvoeren aan een buitenmuur brengt vele voordelen met zich mee, en hier zet Sartec Construct zich graag voor in! Als specialist in het bepleisteren van buitenmuren beschermen wij uw gevel tegen vocht en extreme weersomstandigheden. Crepi kan in verschillende kleuren worden gekozen, waardoor uw woning een unieke uitstraling krijgt. Wij adviseren u graag over het type en kleur bepleistering dat ideaal is voor de gevel van uw woning.

Bepleistering voor buitenmuren is mogelijk voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouw. Dankzij de fijne structuur van deze bepleistering kan er erg secuur worden gewerkt en krijgt het geheel een strak afgewerkte uitstraling. Dat is bijvoorbeeld een interessante oplossing voor renovatiewerken waarbij verschillende bakstenen of structuren één mooi geheel moeten vormen.

PARTNER VAN WILLCO PRODUCTS

Crepi is een perfecte oplossing wanneer u uw gevel wenst te isoleren aan de buitenkant. Wij isoleren uw gevel en werken dat af met gevelbepleistering of sierpleister. Een degelijke isolatie werkt energiebesparend en verhoogt de EPC van uw huis, wat de kosten voor verwarming in de winter verlaagt en verkoelend werkt in de zomer. Muurisolatie in combinatie met gevelbepleistering is dus een investering die zichzelf makkelijk terugverdient! Bij Sartec Construct geven we hierover graag het gepaste advies en installeren wij de geschikte isolatie en bepleistering voor uw gevel.

Willco_Products.GIF
huis afgewerkt met crepi van Willco Products

Sartec Construct uit Wetteren is een trotse partner van Willco Products, een Belgische producent van muurisolatie en oplossingen voor bepleistering van buitenmuren. Onze uitgevoerde werken dragen het 100% Willco kwaliteitslabel. Dat staat voor:

10 jaar garantie met verzekering

slijtagebestendige materialen

vochtbestendige muren

advies over onderhoud en schoonmaak gevelbepleistering

huis afgewerkt met crepi
press to zoom
detail crepi buitenmuur huis
press to zoom
crepiwerken
press to zoom
huis afgewerkt met crepi van Willco Products
press to zoom
1/1

ONTDEK VANDAAG NOG DE BESTE OPLOSSING VOOR UW GEVEL EN MUURISOLATIE, EN NEEM CONTACT OP MET SARTEC CONSTRUCT UIT WETTEREN. WIJ HELPEN U GRAAG VERDER MET ADVIES OP MAAT EN EEN DUIDELIJKE OFFERTE ZONDER VERRASSINGEN.