ONTDEK HIER DE BOUWPARTNERS VAN AANNEMER SARTEC CONSTRUCT UIT WETTEREN IN OOST-VLAANDEREN

Meer info? Bel Sartec Construct!

SARTEC CONSTRUCT

Bouwpartners

MODDE

Bouwmaterialen Modde specialiseert zich in oplossingen voor dak, gevelbekleding, zinkwerk en isolatie. Ons aanbod reikt verder dan de gemiddelde verdeler, zodat je als bouwprofessional of handige doe-het-zelver bij ons steeds de nodige materialen vindt. Bij Modde geniet u niet alleen van uitstekende kwaliteit, u krijgt de beste service, een snelle bediening en stipte levering. Wij houden van een persoonlijke aanpak. Zo kan u bij ons terecht vóór, tijdens en na uw aankoop.

Modde heeft vestigingen in Merelbeke, Heule, Oostkamp, Doornik en Frameries.
Velux dakramen, Firestone epdm, Skylux lichtkoepels, Trespa gevelbekleding, Rockpanel gevelpanelen, IKO, Recticel, Joris Ide dakpanplaten en sandwichpanelen, Derbigum epdm.

CPE

Uw professionele partner voor dak en gevel. CPE is sinds 1988 groothandel in dak- en gevelmaterialen gevestigd in Genk, Melle, Pelt, Schoten, Sint-Niklaas, Kontich, Bekkevoort en Herstal. Ons uitgebreid gamma bevat o.a. producten van BossCover, Eternit, Firestone, Joris Ide, Koramic, Moeding, Recticel, Roval, Skylux, Soprema, Trespa, Velux, VM Zinc, ... Al deze producten leveren wij in uw magazijn, op de werf of op het dak.

dewitte-logo.png

DE WITTE BOUWPUNT

Leverancier van bouwmaterialen voor de vakman én de particulier gevestigd in Wetteren (vlakbij rond punt op- en afrit E40). We zijn thuis in alles wat maar enigszins met bouwen of verbouwen te maken heeft: materiaal voor vloer, dak, muur, gevel, isolatie, oprit, terras, zolder, hout, … u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis. De Witte is een familiebedrijf in de 3e generatie van vader op zoon, waar we geloven dat de familiale sfeer en filosofie van vroeger ook vandaag nog de basisingrediënten zijn voor een succesvolle onderneming én de relatie tot de klanten.

MEER WETEN OVER DE BOUWPARTNERS VAN SARTEC CONSTRUCT? NEEM DAN GERUST CONTACT OP MET ONS BEDRIJF!

WILLCO PRODUCTS

Willco Products is in heel België gekend als een van dé producenten van materialen voor muurisolatie en muurbepleistering. Ook wij onderhouden al een jarenlange samenwerking met dit bedrijf. Wij zweren bij de producten van Willco Products omdat zij van topkwaliteit zijn en een duurzaam resultaat garanderen. Zo werken wij heel graag met hun producten voor gevelisolatie en meer bepaald met het uitgebreide gamma van sierpleisters dat in een breed kleurenpalet beschikbaar is. Met de voortreffelijke materialen van Willco Products kunnen wij optimaal beantwoorden aan de verwachtingen van onze klanten.

Wilco Products